Eet honger de wereld uit

Ambachtelijke biologische bakker Henk Smit van Driekant Bakkerij in Zutphen wil collega’s in het land enthousiasmeren om honger de wereld uit helpen door het bakken van Wereldbollen.

Shopforce en Stichting Digitale Dorpspleinen steunen dit prachtige initiatief en daarom willen we de ambachtelijke bakkers in ons bestand een exclusieve aanbieding doen.

Vraag vóór 15 april 2019 een proefzak Wereldbol-mix met 20 ouwels ter waarde van € 12,- aan en ontvang deze nu tijdelijk gratis!

De adviesverkoopprijs van De Wereldbol is € 2,95. Hiervan wordt 30 eurocent gedoneerd aan The Hunger Project om honger de wereld uit te helpen. Het Wereldbol-ouwel op het brood geeft de echtheid aan en garandeert dat de afdracht daadwerkelijk wordt gedaan.

Doe je mee en help je een handje om honger te bestrijden?

“Ik vind de combinatie van een onderscheidend, kruidig brood en het goede doel erg mooi. De Wereldbol is niet alleen lekker en gezond, maar je doet er als bakker en als consument ook nog wat goeds mee”, aldus Bakker Wijnand in Laren

Stuur een e-mail naar [email protected] en vraag vóór 15 april 2019 een gratis proefzak aan. Shopforce zorgt ervoor dat de Wereldbol in je webshop en daarmee op een Digitaal Dorpsplein wordt opgenomen.